Κβαντική Βιοανάδραση - Βιοσυντονισμός

Κβαντική Βιοανάδραση - Βιοσυντονισμός

METAPATHIA GR HUNTER

Το Institute of Practical Psychophysics έχει δημιουργήσει ένα σύστημα έρευνας analogue-free, το οποίο καθιστά δυνατή την ανίχνευση οποιωνδήποτε καταστάσεων στο σώμα μέσω αλλαγών στα κυματικά χαρακτηριστικά των ιστών, μεμονωμένων κυττάρων, χρωμοσωμάτων και ακόμη χημικών ενώσεων και ορμονών. Πολυάριθμα πειράματα πραγματοποιήθηκαν στο Ινστιτούτο Ψυχοφυσικής που επιβεβαιώνουν μια στενή σχέση μεταξύ των μαγνητικών πεδίων της κυμματομορφής (δίνης) και των βιολογικών συστημάτων με αυτά τα πεδία να χρησιμοποιούνται σε βιολογικά συστήματα ως μέσο εξωκυττάριας και ενδοκυττάριας αλληλεπίδρασης. Προσπαθώντας να κατανοήσουμε τα ενεργειακά πεδία που περιβάλλουν όλα τα έμβια όντα, έχουμε φτάσει κοντά στην κατανόηση του φαινομένου της «Αύρας» (biofield), η ύπαρξη της οποίας ήταν γνωστή από αμνημονεύτων χρόνων, σύμφωνα με στοιχεία που βρέθηκαν στην ελληνική ιατρική, στην Αγιουρβέδα καθώς και στην κινεζική ιατρική.

Ο Βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της Κβαντικής Φυσικής που ορίζεται από την σταθερά Μάξ Πλάνκ, κατά την οποία τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Στο σώμα μας, έχουμε διαφορετικές μορφές ενέργειας. Μία από αυτές είναι η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται με ταλαντώσεις (συχνότητες). Κάθε οργανική ή ανόργανη ύλη (ξύλο, πέτρα, χρυσός, κύτταρο, ιστός, γονίδιο, όργανο) εκπέμπει τις δικές του μοναδικές ταλαντώσεις. Οι ταλαντώσεις αυτές μετριούνται σε χέρτζ (Hz) και ποτέ δεν συμπίπτουν μεταξύ τους για 2 διαφορετικά υλικά. Διαφορετική ταλάντωση συνεπάγεται και διαφορετικό υλικό. Οι ταλαντώσεις ενός κυττάρου της καρδιάς είναι εντελώς διαφορετικές από τις ταλαντώσεις ενός κυττάρου του εγκεφάλου κ.λ.π. Για τα μικρόβια, τους ιούς, τα αλλεργιογόνα και κάθε άλλο είδους παθογόνο, ισχύει επίσης το ίδιο.

Είναι γεγονός οτι το ανθρώπινο σώμα διαθέτει μία τεράστια ικανότητα αυτοίασης και αυτοθεραπείας , οι οποίες όμως πέραν των μικροβιακών φορτίων βάλλονται και από τον τρόπο ζωής τον οποίο ακολουθούμε. Η λειτουργία της μεθόδου του βιοσυντονισμού επικεντρώνεται στην επαναφορά του οργανισμού στην ιδανική κατάσταση μέσω της εκπομπής χαμηλών, φυσιολογικών για τον οργανισμό αρμονικών συχνοτήτων, οι οποίες “επανασυντονίζουν” τον οργανισμό την σωστή λειτουργία και ενεργοποιώντας τον φυσικό μηχανισμό αυτοίασης .


Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί καθώς και όλα τα άψυχα αντικείμενα έχουν τις δικές τους συχνότητες και την ικανότητα να εκπέμπουν και να λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα.

Με βάση αυτή την αρχή όλοι οι μικροοργανισμοί ( βακτήρια, ιοί, μύκητες, παράσιτα, πρωτόζωα, έλμινθες ), και όλα τα προβλήματα της υγείας έχουν τη δική τους ηλεκτρομαγνητική συχνότητα.

Αυτή η συχνότητα μπορεί να γίνει αντιληπτή από μια συσκευή η οποία είναι συνδεδεμένη στο σώμα του πάσχοντα.

Η χρήση της συσκευής μπορεί να ανιχνεύσει με επιτυχία 98% και με ακρίβεια όλα τα αίτια των προβλημάτων της υγείας.

Όλα τα όργανα μαζί συνθέτουν το προσωπικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του καθενός .

Συχνότητες των ιστών βάσει της έρευνας για φυσιολογικές ζώνες
συχνοτήτων, standard frequency band:
• 1.8 σκελετικό σύστημα.

• 2,6 χόνδροι και συνδετικός ιστός, αρθρώσεις και καρδιακές βαλβίδες.

• 2,6-3,4 χαλαρός συνδετικός ιστός, γραμμωτοί μυς και καρδιακός μυς.
• 3,4 (unstriated) λείες μυϊκές ίνες.
• 4.2 πτυχωτό επιθήλιο της πεπτικής οδού.
• 4,9 stratified squamous and columnar επιθηλιακό ιστό. Παρέγχυμα ιστού ήπατος/χοληφόρων/χοληδόχου κύστης.
• 4,9-5,8 νεφρικό επιθήλιο και κύρια αναπαραγωγικά όργανα.
• 5.8 λεμφικός δακτύλιος φάρυγγα, ανώτερη αναπνευστική οδός, λεμφικό σύστημα, σπλήνας, ωοθήκες και προστάτης.
• 6.6 περιφερικό νευρικό σύστημα, βρογχικό επιθήλιο, επινεφρίδια και θυρεοειδής.
• 7.4 κύρια αισθητηριακά όργανα (εγκεφαλικά κέντρα) εκτός από την όραση, υποφλοιικές περιοχές του εγκεφάλου, παρεγκεφαλίδα, γέφυρα, μεταιχμιακό σύστημα και πνευμονικό παρέγχυμα.
• 8.2 αμφιβληστροειδής, οπτικό νεύρο, εγκεφαλικός φλοιός.

Η θεραπεία με βιοσυντονισμό ΜΕΤΑΤΡΟΝ επιτυγχάνει εξαιρετικά
αποτελέσματα στους ακόλουθους τομείς:

1. Χρόνιες-εκφυλιστικές παθήσεις κάθε είδους, αυτοάνοσα νοσήματα, συμπληρωματική θεραπεία σε όγκους.

2. Αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, χρόνιες λοιμώξεις.

3. Οξύς / χρόνιος πόνος και φλεγμονή.

4. Κούραση, εξάντληση, διαταραχές ύπνου, κατάθλιψη, ημικρανία, ψυχοσωματικές ασθένειες.

5. Αλλεργίες, χημική ευαισθησία, ηλεκτροευαισθησία, έκζεμα, νευροδερματίτιδα, περιβαλλοντική ιατρική.

6. Ορμονικές διαταραχές, εμμηνοπαυσιακές δυσκολίες, PMS.

7. Ασθένειες της τρίτης ηλικίας.

8. Παιδιατρική: προβλήματα ανάπτυξης, διαταραχές συμπεριφοράς.

9. Συμπτωματολογία σπονδυλικής στήλης: οσφυαλγίες, πόνοι στις αρθρώσεις, εντάσεις (trigger points), αρθρίτιδα.

10. Τραυματισμοί, κατάγματα οστών.

11. Αθλητιατρική, προετοιμασία για αγώνες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ METATRON BIORESONANCE QUANTUM
ANALYSIS / ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

  • Έχει πολύ μεγάλη ακρίβεια και αξιοπιστία στις αναλύσεις.
  • Παρουσιάζει τρισδιάστατα εξατομικευμένη εικόνα του επιπέδου υγείας ενός οργανισμού.
  • Είναι ανώδυνη και ακίνδυνη.
  • Σε ένα μόνο έλεγχο αποκαλύπτονται όλα τα πιθανά προβλήματα υγείας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.
  • Καταγράφει και αναλύει αν έχει εκτεθεί ο οργανισμός σε τοξικές ή άλλες επιβαρύνσεις παρέχοντας επισκόπηση ολόκληρου του σώματος και προσδιορίζοντας τον βαθμό προσβολής και διαταραχής των οργάνων. Αυτές οι διαταραχές ανακαλύπτονται πολύ νωρίς γεγονός που συντελεί στην πρόληψη.
  • Εντοπίζει και ταυτοποιεί την παρουσία παρασίτων και μικροοργανισμών, ακόμη και εκείνων που είναι αδύνατον να διαγνωσθούν από τις υπάρχουσες μεθόδους.
  • Η τεχνική δεν προκαλεί παρενέργειες, δηλαδή δεν μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση συμπτωμάτων ή διαταραχών που δεν προϋπήρχαν.
  • Μετά από θεραπεία (META- Therapy) πιθανό να υπάρξει μια επιδείνωση των συμπτωμάτων (ισχύει για περιπτώσεις χρόνιου πόνου, χρόνιων αλλεργιών, χρόνιων μπλοκαρισμάτων σε ενεργειακά κέντρα), επειδή το σημείο που δέχτηκε τη θεραπεία ενεργοποιήθηκε, γεγονός που σημειώνεται μόνο μέσα στις πρώτες 24 ώρες μετά τη θεραπεία. Εάν λοιπόν σημειωθεί αυτή η όξυνση στα συμπτώματα, θα κρατήσει από λίγες ώρες έως 2 – 3 μέρες.
  • Είναι πιθανό επίσης λόγω αυξημένης αποβολής τοξινών από το σώμα, η οποία ενισχύεται μετά από θεραπεία, να εμφανιστεί πολυδιψία, συχνουρία, υπερβολική εφίδρωση, διαρροϊκές κενώσεις, πονοκέφαλος.